dilluns, 14 de febrer del 2011

Carrinclonades XXXIII

Avui us proposo l'encontre entre dos dels grans, U2 i BB King (aquest és gran en tots els sentits), si a més hi afegim la força del directe i una lletra carrinclona per què si, ja tenim tots els ingredients per a posar-nos la "gallina de piel".
"Love rescue me" que deu voler dir alguna cosa semblant a : Amor ajuda'm.




Espero que us agradi

dimecres, 9 de febrer del 2011

Sorpresa

Una de les coses que caracteritza el meu bloc es que funciona com molt bé va dir l'amic SM, a batzegades. Una altra, i sens dubte a consecuencia de la primera, és que el número de seguidors és més aviat modesta. També he de dir però que tots i cadascun d'ells son grans persones i millors seguidors de blocs.
Doncs parlant dels seguidors també he de dir que sovint els que s'han anat afegint son amics, coneguts o saludats o persones inquietes dins d'aquest univers. Sovint quan veig que algú s'hi afegeix, cosa que no passa gaire sovint, m'entretinc en veure qui és i quina mena de bloc fa, aleshores per gentilesa, solidaritat i agraiment jo em faig seguider del seu bloc. I així suposo que deuen funcionar aquestes coses.
La sorpresa la vaig tenir fa uns dies quan vaig veure que se m'havia afegit un nou seguidor i al mirar qui era, el nom ja em va semblar estrany, (takatugu aoki) va resultar que era d'algú del Japó (o aixó diu al seu perfil) i remena una colla de blocs que a més de no tenir res a veure amb el meu em van sorprendre.
I és que això d'escriure un bloc no deixa de sorprendre'm, a batzegades, però em sorpren.